Sleuven Frezen

Wij verzorgen het frezen van sleuven in bestaande betonvloeren en tegelvloeren. Tevens zagen wij sleuven in betonvloeren, voor vloerverwarming. Het frezen van de sleuven kan geheel stof-arm uitgevoerd worden. Dit kunnen wij realiseren door gebruik te maken van deskundig personeel en de nieuwste machines. Wij hebben deskundigheid, service en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

1/10

AANVRAAG

OFFERTE/

INFORMATIE

Hoe gaan wij te werk?

Het frezen van sleuven gebeurt geheel stof-arm. Waarom is dit de meest ideale manier? Het is minder bewerkelijk, de afdek/cement dekvloer hoeft er niet uitgesloopt te worden. Tevens is dit systeem, voor bestaande woningen, het goedkoopste.

Hoe worden de sleuven gefreesd?

Boorservice Urk beschikt over een diamand zaag speciaal ontworpen voor sleuven frezen. Deze machine zaagt een lange sleuf uit de vloer in een patroon bedoeld voor de verwarmingsbuizen. De zaagmachine zuigt automatisch al het losse stof op dat vrijkomt. Zolang de grond schoon blijft kan er zo snel mogelijk worden gelegd. Nadat er sleuven zijn gemaakt, met genoeg ruimte tussen elkaar dat de buizen niet knikken, kan de verwarming worden gelegd. Dit moet voorzichtig gebeuren omdat het knikken van een buis er gelijk voor zorgt dat de water stroom word verhindert of zelfs water lekkage.

Stof-arm?

Wij frezen stof-arm, dit houd in dat wij met speciale gefilterde stofzuigers al het loskomende stof meteen word weg gezogen. Zonder stof blijft de vloer een stuk netter en zit het niet in de weg van het inleggen van de vloerverwarming buizen. Ook weerhoud dit ervan dat andere mogelijke bouwprojecten in de desbetreffende ruimte verhinderd worden door stof in de lucht. Stof-arm frezen is natuurlijk optioneel.

Buis afstand

Wanneer u vloerverwarming neemt kunt u er voor kiezen om de buizen verder uit elkaar te leggen zodat er minder geconcentreerde hitte vrijkomt. Vele huizen laten ook bijverwarming leggen naast de hoofdverwarming. Dit bespaart al weer heel wat in hoeveel buislengte je moet gebruiken.

Vragen hier over? Neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie of een kostenindicatie voor het frezen van uw vloerverwarming? Wij staan u graag te woord, dus neem gerust contact met ons op!