top of page

Sleuven Frezen

Bij loodgieterswerk en elektriciens werk, heeft u altijd te maken met gaten en sleuven in wand- en/of vloer. Voor uw doorvoeren bijv. voor toilet of wasbak, (centraal)dozen, elektriciteitspijpen, leidingen tbv centrale verwarming of vloerverwarming en spotjes maken wij graag de nodige sleuven en gaten. Om al deze leidingen weg te werken dienen er sleuven in wanden en vloeren te worden gefreesd.

AANVRAAG

OFFERTE/

INFORMATIE

Hoe gaan wij te werk?

Het frezen van sleuven gebeurt geheel stof-arm. Waarom is dit de meest ideale manier? Het is minder bewerkelijk, de afdek/cement dekvloer hoeft er niet uitgesloopt te worden. Tevens is dit systeem, voor bestaande woningen, het goedkoopste.

Hoe worden de sleuven gefreesd?

Boorservice Urk beschikt over een diamand zaag speciaal ontworpen voor sleuven frezen. Deze machine zaagt een lange sleuf uit de wand/vloer. De zaagmachine zuigt automatisch al het losse stof op dat vrijkomt.

Toepassingen:

- Elektra leidingen
- Water leidingen
- C.V leidingen
- Vloerverwarming
- Riool leidingen

Stof-arm?

Wij frezen stof-arm, dit houd in dat wij met speciale gefilterde stofzuigers al het loskomende stof meteen word weg gezogen. Zonder stof blijft de wand/vloer een stuk netter en zit het niet in de weg van het inleggen van de vloerverwarming buizen. Ook weerhoud dit ervan dat andere mogelijke bouwprojecten in de desbetreffende ruimte verhinderd worden door stof in de lucht. Stof-arm frezen is natuurlijk optioneel.

Wilt u meer informatie of een kostenindicatie voor het frezen van uw vloerverwarming? Wij staan u graag te woord, dus neem gerust contact met ons op!

bottom of page