top of page

Betonvloer

Schuren

Diamantschuren

Boor Service Urk biedt een geavanceerde oplossing voor het schuren van beton, zandcement, egalines en coatings. Voor randen, hoeken en moeilijk bereikbare delen gebruiken wij speciale handapparatuur voorzien van diamantsegmenten. 

Coatings schuren

Is een betonvloer toe aan een nieuwe verflaag of coating, dan schuren wij de oude verflaag of coating weg en ruwen de vloer tegelijkertijd op. Zo verkrijgt u de juiste hechting voor het aanbrengen van de nieuwe vloerafwerking. Ook een bestaande coating kunnen wij opruwen door middel van schuren.

Lijmresten schuren

Als een oude vloer is verwijderd, denk bijvoorbeeld aan vloerbedekking, tapijt, zeil, houten vloeren of vloertegels, kunnen er lijmresten op de vloer achterblijven. Voordat er een nieuwe vloer kan worden gelegd, dienen eerst de oude lijmresten verwijderd te worden. Boor Service Urk kan uw vloer schuren en opruwen zodat uw nieuwe vloer gelegd kan worden.

Verregende betonvloer

Wanneer het is gaan regenen als een betonvloer pas is gestort, kan de vloer niet goed afgewerkt worden. Door uw verregende betonvloer te laten schuren, wordt de betonvloer weer vlak en kan daarna verder afgewerkt worden. Boor Service Urk kan uw verregende betonvloer voor u schuren en eventueel ook nog polijsten.

AANVRAAG

OFFERTE/

INFORMATIE

bottom of page